A vásárlás és szállítás menetének főbb elemei

1. Regisztráció nélkül is lehetséges vásárolni.

A regisztráció azért előnyös, mert újabb vásárlásnál nem kell az adatai ismételt rögzítésével fáradnia. Amennyiben nem kíván élni a regisztráció nyújtotta későbbi könnyebbséggel, akkor a fizetés menüpontban válassza a Vendégként megy a pénztárhoz opciót. A mobiltelefonszám megadása a kézbesítés sikeressége miatt szükségszerű.

2. Fizetési módok:
 
2.1 Bankkártyás fizetés: A fizetés a SimplePay rendszerén keresztül történik. A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.
 
2.2 Utánvétes fizetés: A csomag átvételekor kell készpénzben kiegyenlítenie a vételárat. Az utánvétes fizetésnél 500 Ft pénzforgalmi díj kerül felszámításra.
 
 
3. Szállítási módok:
 
3.1 Házhoz szállítás: A házhoz szállítást a GLS futárszolgálat végzi, a kézbesítés időpontjáról és lehetőségeiről a email-ben értesíti a címzettet. A szolgáltatás pontos leírását az alábbi linken találja:
 
 
3.1.1 Postázási és csomagolási hozzájárulásra 1000 Ft-ot számítunk fel, mely összeget 7000 Ft feletti rendelés esetén elengedjük. 
 
3.2 MPL csomagpont: Országszerte 3000 átvételi ponton biztosítja a posta a kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes. 51 Csomagautomata, 185 MOL PostaPont, 265 Coop PostaPont és 2600 postai PostaPont áll kiterjedt csomaghálózata szolgálatában.
 
3.2.1 Postázási és csomagolási hozzájárulásra 1300 Ft-ot számítunk fel, mely összeget 10.000 Ft feletti rendelés esetén elengedjük. 

Az MPL csomagpontok listáját az alábbi linken tudja megtekinteni

PostaPont

https://www.postapont.hu/apidemo/

4. Debrecenben lehetőség van előre egyeztetett időpontban személyes átvételre is Szerkesztőségünkben. Ekkor természetesen 7000 Ft alatti vásárlás esetén sem kell csomagolási hozzájárulást fizetni.

5. Ha véletlenül nyomdahibás terméket vagy nem a rendelt könyvet küldtünk, akkor azt a saját költségünkre 5 munkanapon belül kicseréljük vagy ha már az adott könyv elfogyott, visszautaljuk a vételárat.

Amennyiben körülményesnek érzi a webshopon keresztül történő vásárlást, továbbra is intézheti megrendelését a korábban megszokott módon, emailben vagy telefonon:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
0630/291-8804


Ha olyan könyvünket keresi, amely nálunk jelenleg nincs készleten, nézzen vissza később, illetve keresse azokat a nagy könyvesbolti hálózatok (Libri, Alexandra, Líra) könyvesboltjaiban és a Bookline webáruházban.

Tárhelyszolgáltatónk: ATW Internet Kft.
H-1138 Budapest, Esztergomi út 66. fsz. 1., telefon: +36 1 6000 289