Páncélos-hadviselés a keleti fronton, 1941-42

NyomtatásE-mail
Robert Forczyk
Leírás

Előkészületben – várható megjelenés: október vége–november eleje


Térképekkel és táblázatokkal gazdagon illusztrált kötet

Tárgyilagos ismertető arról, milyen változások történtek a páncélos hadviselésben a keleti fronton zajló háború egyes szakaszaiban


Hogyan győzték le a Vörös Hadsereg páncéloserői a Wehrmacht nagyra értékelt páncélosait, melyek a Szovjetunió elleni német Blitzkrieg előrevetett egységeit alkották? Milyen harcászati és haditechnikai változtatásokat hajtott végre a kor két legerősebb gépesített hadserege a keleti fronton zajló kíméletlen küzdelem során? Robert Forczyk új megközelítésű, mélyreható elemzése lenyűgöző bepillantást enged a keleti front páncéloscsatáiba. A szerző a szovjet és a német nézőpontot egyaránt figyelembe véve, német, orosz és angol forrásokra támaszkodva igazán alapos ismertetést és elemzést nyújtja a páncélos hadviselésről. Lebilincselő olvasmány a történelem legnagyobb háborújáról.

Robert Forczyk a páncélos-hadviselés történetének vezető szakértője ezúttal egy keleti frontról szóló művel lép olvasói elé. Eddigi munkái a teljesség igénye nélkül: Georgij Zsukov; Gyemjanszk 1942–43; Vörös karácsony: Támadás a tacinszkajai repülőtér ellen, 1942; Mussolini megmentése: Gran Sasso, 1943; Szevasztopol, 1942: Von Manstein győzelme; Leningrád 1941–44; Walter Model; Erich von Manstein; Panther a T–34-es ellen: Ukrajna, 1943.
 


Iratkozzon fel az "Értesítést kérek" gombbal, és email-ben tájékoztatjuk, amint elindul a 35%-os kedvezményes előrendelési akció!
 

 

Szerző:
Robert Forczyk
Terjedelem:
320 oldal
Kötés:
keménytáblás védőborítóval
Méret:
146×209 mm
Illusztráció:
fekete-fehér fotók és térképek
ISBN:
9789637054891