Miért sír a baba?

NyomtatásE-mail
Sheila Kitzinger
Alapár:3399 Ft
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár3399 Ft
Kedvezmény
Leírás

Miért sírhat egy csecsemő? • Szülői érzések • Mittehetünk, hogy megnyugtassuk?

Tanácsokban a síró csecsemő szülei sosem szenvednek hiányt - sajnos azonban a jó szándékú javaslatok a gyakorlatban többnyire használhatatlannak, gyakran ellentmondásosnak bizonyulnak. Sheila Kitzinger, a világ egyik legismertebb és legelismertebb gyermeknevelési tanácsadója a napjainkban egyre népszerűbbé váló, a csecsemők következetes fegyelmezését és szigorú életvezetését propagáló irodalomra válaszul írta meg ezt a könyvet.

Tudatosítani szeretné a gyermekük vigasztalhatatlan sírásától fáradt szülőkben, hogy a csecsemő panaszának mindig oka van - éhség, magány, unalom, fájdalom, túlstimulálás - , amelynek feltárása és megértése - a sírás csillapítására tett, olykor kétségbeesett kisérletek közepette - közelebb visz a sikerhez.

A Miért sír a baba? c. könyvében az írónő olyan, gyakorlati megoldásokat kínál a síró csecsemő megnyugtatására, amelyeket kivétel nélkül kisgyermeket nevelő, hús-vér asszonyok tapasztalataiból, hosszas kutatómunka során gyűjtött össze. Tanácsai, briliáns meglátásai bizonyára hasznos segítséget nyújtanak majd az első, de talán még a sokadik gyermeküket nevelő kismamák és kispapák számára is.

Szerző:
Sheila Kitzinger
Terjedelem:
175
Kötés:
kartonált
Méret:
170×248 mm
Illusztráció:
színes fotók
ISBN:
9789637054327