Babaápolás

NyomtatásE-mail
Dr. Frances Williams
Alapár:2499 Ft
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár2499 Ft
Kedvezmény
Leírás

Lépésről lépésre

Amikor egy pár életébe beköszönt az a csoda, hogy gyermekük születik, addigi életük bizony alapjaiban változik meg. Egyszerre más gondok foglalkoztatják őket, másképp kell szervezniük mindennapjaikat, és mi tagadás, a kis jövevény addig ismeretlen feladatok egész sorával látja el őket, amelyek megoldásához minden segítő kézre szükségük van.
A Babaápolás az első gyermeküket nevelő, a csecsemőgondozásban még tapasztalatlan szülők számára készült, hogy segítse őket a ,,rutin’’ teendők útvesztőjében. Megtalálható benne minden olyan ismeret, amire a csecsemő egyéves koráig az etetés, fürdetés, pelenkázás, öltöztetés, altatás során szükség lehet, sőt az elsősegélynyújtást és a védőoltásokat illetően is értékes információkkal szolgál.
A leírásokat mindenhol képek egészítik ki, amelyben az egyes mozdulatok és eszközök bemutatásra kerülnek, és amelyek alapján lépésről lépésre sajátíthatók el az olyan, látszólag egyszerű tevékenységek, mint a szoptatás, a tápszerkészítés, a cumisüveg-sterilizálás, a pelenkahajtogatás vagy az öltöztetés.
Dr. Frances Williams londoni gyermekgyógyász-szakorvos hosszú évek alatt, több száz kispapa és kismama kérdései, beszámolói alapján írta ezt a könyvet, hogy megkönnyítse mindazon szülők életét, akik a csecsemőgondozás gyakorlatában még csak kevés ismerettel bírnak, de szeretnék azokat a lehető legteljesebb mértékben, és – amennyire lehetséges – zökkenőmentesen elsajátítani.

Szerző:
Dr. Frances Williams
Terjedelem:
96 oldal
Kötés:
kartonált
Méret:
170×248 mm
Illusztráció:
színes fotók
ISBN:
9789639329997