Agyturbó

NyomtatásE-mail
Nicola Graimes
Alapár:2499 Ft
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár1999 Ft
Kedvezmény-500 Ft
Leírás

Agyműködést serkentő receptek gyerekeknek – Mitől lesz a gyerek intelligensebb?

A bizonyos élelmiszerekben gazdag, egészséges táplálkozás sagíti a gyermek emlékezetének, figyelmének. tanulási képességeinek és szellemi energiáinak fejlődését, ha viszont egyes tápanyagoknem jutnak be a szervezetbe, az ronthatja az agy működését. Mindezek ellenére sok szülő küszködik, hogy mit is főzzön gyermekének, s így gyakran a kereskedelemben kapható ételekre hagyatkozik, amelyek viszont dugig vannak cukorra, sóval és nemkívánatos adalékokkal. Az Agyturbóval könnyen javíthatják a szülők gyermekük szellemi képességeit.
A könyv több mint 100 speciálisan kifejlesztett receptet tartalmaz, amelyek finomak, könnyen elkészíthetőek és kedvére vannak a gyermekeknek, így könnyebb lesz a szülőknek a kiegyensúlyozott, egészséges, agyserkentő tápanyagokkal teli étrend biztosítása.
Minden információ megtalálható, amellyel megérthetik, miért is olyan fontosak ezek az élelmiszerek, ezek az összetevők.
Bemutatásra kerül az összes úttörő eredmény arról, hogy milyen módon tudja a táplálkozás befolyásolni és fejleszteni az elmét.
Kiegészítésként egyhetes, önálló menütervet találhatnak, amely segít a szülőknek - és a gyermekeknek -, hogy a recepteket és ötleteket a lehető legnagyobb haszonnal alkalmazhassák.

Szerző:
Nicola Graimes
Terjedelem:
128 oldal
Kötés:
kartonált
Méret:
170×248 mm
Illusztráció:
színes fotók
ISBN:
9789637054273