• hadtörténet

    20. századi hadtörténet

  • gyermekgondozás

    Szülés és gyermekgondozás

  • egészség

    Egészség, szépség és otthon

Az elfelejtett katona

NyomtatásE-mail
Guy Sajer
Alapár:4998 Ft
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár3249 Ft
Kedvezmény-1749 Ft
Elorendelheto.jpg
Leírás

Előrendelési akció 35% engedménnyel, várható megjelenés: 2018. november 30.

Háború az orosz fronton – egy igaz történet

Elveszett lelkeknek éreztük magunkat, akik elfelejtették, hogy az embert másra teremtették, hogy létezik idő és remény, a föld pedig a holtak eltemetésén kívül másra is használható

A keleti fronton dúló totális háború halálos gépezetének csapdájába került fiatal német katona közvetlen tapasztalatokon alapuló, megrázó visszaemlékezése tökéletes leírást ad a  modern hadviselésről annak minden borzalmával együtt.

Mikor Guy Sajer 1942 nyarán bevonult a német hadseregbe, a Wehrmacht páratlan sikereket mondhatott magáénak Oroszországban. Ám a fiatal katona hamarosan ráébredt, hogy a dicsőség kíméletlenebb valóságot takar. Az elit Großdeutschland hadosztályhoz kerülve, ahol a szadista kiképzőtisztek lelövik azt, aki nem üti meg a mércét, egy könyörtelen világ részese lesz, ahol minden remény szertefoszlik, és csak a túlélés nyers vágya számít. Ahogy beköszönt a dermesztő orosz tél és a hadiszerencse a németek ellen fordul, az élet végtelen, elkeseredett küzdelemmé válik a könyörtelen és kérlelhetetlen Vörös Hadsereg ellen.

Szerző:
Guy Sajer
Terjedelem:
448 oldal
Kötés:
keménytáblás védőborítóval
Méret:
146×210 mm
ISBN:
9789637054846